Skip to main content

Puhtia retkille

Hossan retkeilykeskus

Kahvila-ravintola Lounaja

Luontokeskuksen ravintolan maukas ja paikallinen buffet kotiruokalounas antaa sopivasti energiaa retkeilyyn ja muihin harrasteisiin. Meillä pääset maistelemaan Kiantajärven kalaherkkuja sekä muuta lähiruokaa. Anniskeluoikeuden ansiosta ravintolassa voi nostaa maljan hyvälle kalasaaliille.

Tule nauttimaan mukavasta tunnelmasta ja upeista kansallispuiston maisemista ruokailun lomassa! 

Ruokailuja on mahdollista myös tilata ennakkovarauksella ryhmille sekä mukaan otettavaksi esimerkiksi omaan majoitukseen. Tarjolla on ruokapalveluja aamupalasta iltapalaan, paikan päällä tai jossakin muussa kohteessa. Kysy rohkeasti lisätietoja!

Hossan retkeilykeskus

Lounas

Hossan luontokeskuksen kahvila-ravintolassa lounasta saatavilla kesäkuun 15. päivään asti  klo 12 – 14. Kesäkuun 16:sta päivästä syyskuuhun päivittäin klo 12–16. Muina aikoina ruokailut on mahdollista saada tilauksesta ryhmille. Monipuolinen lounas sopii hyvin ulkoilmassa reippaileville.

Oivaraportti

Hossan retkeilykeskus

Kokous­palvelut

Hossan maisemat luovat ainutlaatuisen lähtökohdan kokouksille. Luontokeskuksen uudistetuissa tiloissa voi järjestää noin 20 henkilön kokouksia. Kokoustila on varustettu nykytekniikalla äänentoistoineen ja videotykkeineen. Savottakämppä Pääpirtti on hyvä vaihtoehto erähenkisempää kokoustilaa etsivälle. Retkeilykeskus räätälöi tilauksesta ruokailut ja ohjelmapalvelut osaksi kokousta.

Hossan retkeilykeskus

Ohjelma­palvelut

Hossan ja Kylmäluoman retkeilykeskuksen väki toteuttaa tilauksesta ohjelmapalveluja ja maastoruokailuja. Räätälöidyt ohjelmapalvelut sopivat hyvin esimerkiksi osaksi kokousta. Lisätietoja alueen ohjelmapalveluista saa retkeilykeskusten vastaanotosta.