Skip to main content

Puhtia retkille lounas­pöydästä

Kylmäluoman retkeilykeskus

Kahvila-ravintola Kaakkuri

Kylmäluoman retkeilykeskuksen päärakennuksessa palvelee viihtyisä kahvila-ravintola Kaakkuri. Se on avoinna maaliskuusta lokakuulle. Kesäsesongin aikana ravintolan keittiössä valmistetaan lounaan lisäksi annosruokia. Anniskeluoikeuden ansiosta ravintolassa voi nostaa maljan hyvälle kalasaaliille. Kahvila-ravintolasta on ostettavissa matkamuistoja. Kylmäluoma sopii myös kokousten järjestämiseen ja on oivallinen paikka esimerkiksi ryhmien tyky-päivien pitämiseen. Alueella on yksi sähköauton latauspiste.

Kylmäluoman retkeilykeskus

Lounas

Kylmäluoman lounasta tarjoillaan kesäkaudella juhannusviikolta elokuun ensimmäiseen viikonloppuun asti päivittäin klo 12–16. Runsas buffetlounas on hyvä keino tankata ennen tai jälkeen reippailun. Kesäsesongin aikana keittiöstä voi tilata myös annosruokia. Muina aikoina ruokailut on mahdollista saada tilauksesta.

Oivaraportti

Kylmäluoman retkeilykeskus

Kokous­palvelut
Kylmäluoman tilat soveltuvat 25–30 hengen kokousten järjestämiseen. Kokouksiin voi yhdistää esimerkiksi kalastusta tai muita alueen aktiviteetteja. Retkeilykeskuksen ohjelmapalvelujen avulla kokouksiin saa yhdistettyä lisää unohtumattomia elämyksiä.

Kylmäluoman retkeilykeskus

Ohjelma­palvelut
Hossan ja Kylmäluoman retkeilykeskuksen väki toteuttaa tilauksesta ohjelmapalveluja ja maastoruokailuja. Räätälöidyt ohjelmapalvelut sopivat hyvin esimerkiksi osaksi kokousta. Lisätietoja alueen ohjelmapalveluista saa retkeilykeskusten vastaanotosta.